IZRADA WEB STRANICA

Izrada kompletnih web rješenja i redizajn web stranica

Izrada web stranica

Radimo web stranice po mjeri klijenta. Izrađujemo originalan dizajn stranice potpuno prilagođen tvrtki koju prezentira, stranice su responzivne i atraktivne krajnjem korisniku.
Klijentu nudimo kompletnu uslugu izrade web rješenja - od registracije domene i hostinga, izrade HTML stranice, do kasnijeg održavanja i podrške.

Redizajn web stranica

U slučaju da imate stranicu koja je starijeg datuma izrade i nije u skladu sa novijim trendovima, potreban Vam je redizajn.
Zašto?
Sve veći broj korisnika pristupa stranicama putem mobitela ili tableta, ako se stranica ne prilagođava malim ekranima, jednostavno je nečitljiva. Ako je dosadna, prenatrpana ili ne pruža aktualne informacija, koji je smisao stranice?

Cijene web stranica

Web stranica je važan dio svakog posla i može biti lijepa, kvalitetna i cjenovno prihvatljiva. Obzirom na individualne zahtjeve svakog projekta, kontaktirajte nas za neobvezujuću ponudu.

CMS i stranice po mjeri

Trebate web stranicu sa prilagođenim funkcijama, CMS sustavom i rješenjem po mjeri (blog, portal, web shop...), KONTAKTIRAJTE NAS, proći ćemo kroz vaše zahtjeve i napraviti vam detaljnu ponudu za izradu web stranice.

Copyed to Clipboard