WEB DIZAJN

Izrada kompletnih web rješenja i redizajn web stranica

Izrada web stranica

Radimo originalne web stranice po mjeri klijenta. Dizajn stranice radimo tako da je potpuno prilagođen tvrtki koju prezentira, stranice su responzivne i atraktivne krajnjem korisniku.
Klijentu nudimo kompletnu uslugu izrade web rješenja - od registracije domene, izrade web stranice, smještaja web stranice (hosting) do kasnijeg održavanja i podrške.

Redizajn web stranica

U slučaju da imate stranicu koja je starijeg datuma izrade i nije u skladu sa novijim trendovima, potreban Vam je redizajn.
Zašto?
Sve veći broj korisnika pristupa stranicama putem mobitela, ako se stranica ne prilagođava malim ekranima, jednostavno je nečitljiva. Ako je dosadna, prenatrpana ili ne pruža aktualne informacija, koji je smisao stranice?

Cijene web stranica

Zakoračite u online svijet uz našu pomoć. Web stranica je važan dio svakog posla i može biti lijepa, kvalitetna i cjenovno prihvatljiva.

CMS i stranice po mjeri

Trebate web stranicu sa prilagođenim funkcijama, CMS sustavom i rješenjem po mjeri (blog, portal, web shop...), KONTAKTIRAJTE NAS, proći ćemo kroz vaše zahtijeve i napraviti detaljnu ponudu za vaše web rješenje.