natrag

IZRADA WEB STRANICA

Kompletna web rješenja i redizajn web stranica

Izrada web stranica

Naše web stranice kreiramo iz nule tako da objedinjuju funkcionalnost i dizajn, ispunjavaju zahtjeve i postavljene ciljeve. Izrađujemo originalan dizajn potpuno prilagođen tvrtki koju prezentira, funkcionalnosti razvijamo i programiramo prema potrebama projekta, stranice razvijamo za kvalitetan prikaz na svim uređajima (responzivan dizajn) i optimiziramo za tražilice (SEO).
Klijente smatramo partnerima kojima možemo ponuditi kompletnu uslugu oko izrade web rješenja - od registracije domene i hostinga, razvoja strategije i planiranja projekta, izrade dizajna do izrade HTML stranice, kasnijeg održavanja i podrške.

Redizajn web stranica

U slučaju da imate web stranicu koja je starijeg datuma izrade i nije u skladu sa novijim trendovima, potreban Vam je redizajn.
Zašto?
Sve veći broj korisnika pristupa stranicama putem mobitela ili tableta, ako se stranica ne prilagođava malim ekranima, jednostavno je nečitljiva i nezanimljiva korisniku. Ako je stranica dosadna, prenatrpana ili ne pruža aktualne informacije, koji je smisao stranice?

Stranice po mjeri

Prilagođene funkcionalnosti olakšavaju neke postupke i donose bolje korisničko iskustvo. Radimo web stranice sa prilagođenim funkcijama, CMS sustavom i rješenjem po mjeri (blog, portal, oglasnik, web shop...). Kontaktirajte nas sa svim pitanjima, volimo nove projekte!