OSTALE USLUGE

Od savjetovanja do održavanja web stranice

SEO

SEO optimizacija je niz standarda kojih se pridržavamo kod izrade web stranice ili web shopa kako bi im osigurali što bolju poziciju na tražilicama.
Prilagodba tekstova, naslova, fotografija i sadržaj sa uključenim ključnim riječima je SEO unutar stranice. Za SEO van stranice ključni su linkovi odnosno da link vaše stranice dijele druge vjerodostojne stranice. Kvalitatan sadržaj i redovita objava istog su također bitan faktor za poboljšavanje pozicije na tražilicama. Plaćene reklame su također bitna stavka i pomažu u pozicioniranju. Konkurencija ima bitnu ulogu, jer ukoliko je velika time i vaš ulog u sadržaj i reklamu mora biti veći. Dakle SEO je kompleksan niz koji čini cjelinu i više faktora utječe na njega, što nam govori da posao sa web stranicom nikada nije gotov.

Podrška

Kvalitetna podrška je važan faktor kod izrade web rješenja, i to osiguravamo svim svojim klijentima. Što zapravo znači podrška? Otklanjanje svih mogućih poteškoća u radu web stranice ili shopa, dodavanje ili mijenjanje funkcija na web rješe, unos novog sadržaja i sl.

Savjetovanje

Svima su nam poznate situacije kada znate što želite i očekujete da realizaciju toga provede angažirani stručnjak a umjesto toga on vas zaspe pitanjima koje ne razumijete...
Izrada web rješenja sa sobom donosi brojna pitanja i zato smo tu da vam pomognemo oko svih nejasnoća, i da vas provedemo kroz cijeli postupak.