natrag

POLITIKA PRIVATNOSTI

Ove web stranice vlasništvo su tvrtke Unbranded j.d.o.o., M. C. Nehajeva 11, 47000 Karlovac i sadrže informacije o uslugama koje tvrtka nudi.
Sadržaj stranice je intelektualno vlasništvo i autorsko djelo i ne smiju se reproducirati, kopirati, umnožavati ili koristiti u komercijalne svrhe. Morate imati 18 godina da biste koristili ovu web stranicu. Korištenjem ove stranice potvrđujete da imate 18 godina i da prihvaćate uvjete korištenja. U okviru redovnog poslovanja dolazimo u posjed osobnih podataka klijenata te Vas ovim putem želimo upoznati sa svojom Politikom privatnosti jer nam je zaštita podataka iznimno važna.

Prikupljanje osobnih podataka

Prikupljamo samo osnovne podatke koji su nužni za ispunjenje naših obveza prema Vama i koji omogućavaju korektnu komunikaciju sa klijentom.
Kada nas kontaktirate za izdavanje ponude ili neku našu drugu uslugu prikupljamo ove osobne i poslovne podatke:

  • ime i prezime
  • email adresa
  • kontakt broj mobitela ili telefona
  • naziv tvrtke, obrta
  • OIB tvrtke ili obrta
  • PDV ID tvrtke ili obrta
  • adresa tvrtke

Navedene podatke nam ustupate kontaktirajući nas putem kontakt obrasca na našim web stranicama, putem email pošte ili telefonski. Ti podaci su nužni da bismo Vam mogli izdati ponudu ili realizirati poslovanje.
Automatski prikupljamo podatke sa računala posjetitelja naše web stranice. To su podaci o IP adresi, internetskom pretraživaču, postavkama jezika, operativnom sustavu kojeg posjetitelj koristi, podaci o datumu i vremenu pristupa stranici, broju pregledanih stranica i podstranica te klikovima na našoj stranici. Ti podaci su anonimni i ne omogućavaju utvrđivanje identiteta posjetitelja.


Razlozi prikupljanja podataka

Osobne i poslovne podatke klijenata prikupljamo kako bismo mogli ostvariti korektnu komunikaciju, sastaviti ponudu i ostvariti poslovanje.
Automatski prikupljene podatke koristimo za poboljšanje naše web stranice i unapređivanje kvalitete i sadržaja te ponude.

Privatnost podataka

U skladu sa odredbama i zakonom o zaštiti osobnih podataka čuvamo i štitimo prikupljene podatke primjenjujući organizacijske i tehnološke mjere. Djelatnici poštuju i primjenjuju načela zaštite osobnih podataka. Prikupljeni podaci dostupni su samo djelatnicima kojima su neophodni za obavljanje posla. Ne trgujemo, ne prodajemo i ne iznajmljujemo Vaše podatke niti ih neovlašteno ustupamo trećim stranama.
Vaše podatke ćemo podijeliti sa trećom stranom u ovim situacijama:
U slučaju valjanog naloga ovlaštenog zakonskog tijela ćemo ako smo dužni ustupiti ili dati na uvid tražene podatke.
Iznimno i možda ćemo podijeliti podatke sa poslovnim suradnicima sa kojima imamo sklopljen ugovor o obavljanju knjigovodstvenih usluga i poslovnog savjetovanja.
Prikupljamo osnovne podatke i klijentima omogućujemo uvid u način korištenja tih podataka te im osiguravamo pravo na brisanje istih.

Čuvanje i sigurnost podataka

Provodimo sve mjere potrebne za čuvanje vaših podataka bilo u elektroničkom ili tiskanom obliku. Naša web stranica zaštićena je SSL certifikatom koji osigurava kriptiranu vezu stranice sa serverom i time osigurava zaštitu vaših podataka koje nam ostavljate koristeći kontakt obrazac.

Vrijeme čuvanja osobnih podataka

Podatke o klijentima čuvamo u razdoblju do ostvarenja svrhe obrade podataka odnosno godinu dana za upit ili izdanu ponudu te deset godina za klijente s kojima je ostvareno poslovanje.

Pristup, ispravak i brisanje podataka

Možete nam putem emaila poslati zahtjev za uvid koje podatke imamo i kako ih koristimo, možete tražiti da ih ispravimo u slučaju netočnosti ili da ih obrišemo ukoliko je to zakonski omogućeno.
Sva pitanja ili prigovore vezane uz zaštitu osobnih podataka klijent može uputiti na mail adresu: info@unbranded.hr Također se može obratiti s ciljem ostvarivanja svojih prava Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Ograničenje odgovornosti

Vlasnik ovih stranice nije odgovoran za bilo kakvu štetu prouzrokovanu korištenjem ovih stranica, zloupotrebom informacija ili proizvoda sa ovih stranica. Korisnik ovih stranica je odgovoran za korištenje stranica kao i za posljedice koje mogu nastati iz korištenja web stranica. Vlasnik ovih stranica se maksimalno trudi da sve informacije budu ažurne i točne ali ne garantira maksimalnu točnost uvijek i u svakom trenutku.

Obavijest o promjenama pravila privatnosti

U slučaju izmjena ovih pravila korisnici će biti obaviješteni na naslovnoj stranici. Vlasnik zadržava pravo izmjene ovih pravila bez prethodne najave. Datum ažuriranja: 30.07.2018.

na vrh