Solidian
i
Kelteks

O PROJEKTU

solidan se proslavio kao vodeća tvrtka koja pruža široku paletu rješenja za poboljšanje građevinske strukture. Tvrtka je predana pružanju korisničke usluge, tehničke podrške i vodeći je u pružanju globalnih inovativnih rješenja od vlakana.

kelteks je specijalist za tehnički i funkcionalni razvoj i proizvodnju tekstila s više od 30 godina iskustva u industriji kompozita.
Svoju predanost i kvalitetu odlučili su prenijeti i u digitalni oblik te izgraditi svoju online prisutnost koja će ih približiti korisnicima i klijentima te ih izdvojiti od konkurencije. Bilo nam je zadovoljstvo surađivati s njima na stvaranju i razvoju njihovih novih web stranica.

Cilj je bio razviti dinamičnu i lijepu web stranicu koja će privlačiti korisnike što smo nastojali ostvariti kroz UX i animirane grafike. Implementirane su prilagođene funkcionalnosti s ciljem olakšavanja korištenja web stranice. Stranica je optimizirana za brzinu učitavanja kako bi pružili što bolje korisničko iskustvo. Ovim projektom brendovi su se istaknuli u odnosu na konkurenciju.

Rad

Web stranica

Usluge

UX dizajn
Izrada prototipa
Izrada animacije
Razvoj web stranice

posjeti webstranicu

www.solidian.com

www.kelteks.comKONTAKT
NA VRH