hr en de
radovi - Capital Media

Suvremena strana poslovnog savjetovanja i računovodstva

PROJEKT

Bogato iskustvo kao temelj kvalitete

Capital Media je projektni, management i računovodstveni servis koji malim i srednjim poduzetnicima pruža pomoć kroz široki spektar usluga iz područja poslovnog savjetovanja, zastupanja i knjigovodstvenih usluga. Imaju bogato iskustvo kako na domaćem tako na inozemnom tržištu, nositelj su certifikata bonitetne izvrsnosti preko 10 godina čime potvrđuju standard kvalitete u poslovanju. Pomažu svojim klijentima da razmišljaju izvan okvira i u poslovanju primjenjuju najbolje poslovne prakse.

Rad

Web stranica

Usluge

Strategija
UI / UX dizajn
Izrada prototipa
Izrada ikona i animacija
Razvoj web stranice

posjeti webstranicu

www.capital-media.hr

Usklađivanje web stranice i filozofije poslovanja

Društvo u svakodnevnom poslovanju slijedi postavljene vrijednosti s ciljem postizanja uspjeha vlastitih klijenata. Bez kompromisa po pitanju kvalitete usluga smatraju da je jedini pokazatelj njihove uspješnosti uspjeh njihovih klijenata. To je filozofija koju njihova web stranica treba prenositi klijentima a prijašnja web stranica to nije ispunjavala pa su se odlučili za redizajn web stranice.

Jasna komunikacija s korisnicima

Osnovni cilj razvoja nove web stranice je jasno iskomunicirati klijentima društvo i njegove vrijednosti u poslovanju. Omogućiti korisnicima da brzo i jednostavno dođu do informacija koje ih zanimaju o društvu. Pregledno prikazati paletu usluga i način poslovanja koje društvo nudi svojim klijentima. Dočarati vrijednosti i kvalitete koje društvo njeguje u radu i odnosu prema klijentima.

Dizajn kao odgovor

Glavni cilj u definiranju stila web stranice je bio prikazati istinske kvalitete koje društvo primjenjuje u poslovanju. Istaknuti bitno nenametljivim i profinjenim dizajnom. Moderna web stranica koja kroz elegantan dizajn pruža potrebne informacije i prikazuje bit društva je naš odgovor na njihove želje.

Ljepota i prilagodljivost

Izuzev jednostavnog i čistog dizajna, web stranica je prilagođena funkcionalnostima potrebama klijenta. Višejezičnost stranice olakšava dopiranje do većeg broja korisnika i olakšava klijentu plasiranje informacija o uslugama na drugim tržištima. Stranica je prilagođena prikazivanju na mobitelima i tabletima što ju čini lako dostupnom i usklađenom s današnjim trendovima. Iako društvo ne mijenja često širinu usluga i djelovanja, kontinuirano napreduje te mu je nužno da sadržaj web stranice bude u skladu s tim napretkom. Prilagođeni CMS sustav omogućava klijentu jednostavno i samostalno ažuriranje informacija i sadržaja na web stranici.

KONTAKT
click