hr en de
radovi - Carantania Tattoo

Dizajniranje iskustva kupnje tattoo opreme putem interneta

PROJEKT

Profesionalna tattoo oprema

Carantania Tattoo je vodeća trgovina profesionalne tattoo opreme. S ponudom od preko 6000 artikala vodećih proizvođača tattoo opreme omiljena je internet destinacija za kupnju mnogim majstorima tetovaže. Profesionalcima nudi raznoliku ponudu, od potrošnih materijala do opreme za salone, a za većinu artikala su jedini ovlašteni distributer na razini regije.

Rad

E-commerce

Usluge

Strategija
UI / UX dizajn
Izrada prototipa
Razvoj web aplikacije
Prilagođene funkcionalnosti

posjeti webstranicu

www.njcc.hr

Uvijek dostupni proizvodi

Cilj klijenta je imati e-trgovinu koja će sadašnjim i novim kupcima biti jednostavna za korištenje, olakšati proces kupnje, pružati preglednost proizvoda i informacija o njima te biti uvijek dostupna svakom korisniku. Zadatak je kreirati digitalni prostor u kojem su prikazani i uvijek lako dostupni profesionalni proizvodi za tattoo profesionalce koji će se s lakoćom snalaziti i kupovati u njemu. Klijent preko 70% posjeta ostvaruje putem mobilnih uređaja pa je izuzetno važno da se web shop kvalitetno prikazuje na svim veličinama ekrana odnosno da se ispoštuju svi standardi izrade web aplikacije. Ideja web stranice je nastojanje Carantania Tattoo-a da svojim korisnicima bude uvijek dostupna i da im kroz maksimalno jednostavan proces kupnje pruži podršku i bude pouzdan partner.

Carantania Tattoo Web Shop

Jednostavnost kupnje putem interneta

Važan element koji je trebalo ostvariti je jednostavan proces kupnje u e-trgovini. Kreirali smo ga kroz minimalističan izgled, dizajn koji vodi korisnika i drugačiji način prikazivanja proizvoda i informacija o njima. Web stranica je optimizirana za sve korisnike, one koji žele razgledavati i znati više informacija o proizvodima kao i za one koji znaju što žele kupiti i žele to obaviti odmah, omogućeno im je da to obave što brže, što je i bio jedan od ciljeva izrade ove web stranice.

Carantania Tattoo Web Shop

Prilagođavanje kao osnova

Klijent kontinuirano radi na proširenju poslovanja i proizvoda, a takav pristup poslu zahtjeva web stranicu koja može pratiti razvoj tvrtke i ponude i ispunjavati zadane ciljeve. To je omogućeno razvojem potpuno prilagođenih funkcionalnosti odnosno dodataka koji omogućavaju klijentu maksimalnu jednostavnost pri unosu novih proizvoda, sadržaja, kategorija i stranica kao i automatizaciju brojnih procesa održavanja web shopa, prezentacije i kupnje proizvoda.

Carantania Tattoo Web Shop
KONTAKT
click