hr en de
radovi - Physiotherapie und Osteopathie für Kinder

Prijenos djelića radne atmosfere kroz web dizajn

PROJEKT

Stručnost u veseloj atmosferi

Rad s djecom ovoj privatnoj praksi u Böblingenu nije samo profesija već misija i to se osjeti u svakom aspektu suradnje. Stručnost, razumijevanje, topla i vesela atmosfera su pristup koji praksa nudi djeci kako bi se osjećali ugodno i znali da su na pravom mjestu. Prilagođavaju se djeci i njihovom tempu te im stvaraju okruženje u kojem sigurno mogu slobodno razvijati svoj potencijal i koncentrirati se na terapiju. S ciljem najbolje terapije osim u prostorijama prakse, dijete podržavaju i kod kuće ili u poznatom okruženju.

Rad

Web stranica

Usluge

Strategija
UI / UX dizajn
Izrada prototipa
Razvoj web stranice
Prilagođene funkcionalnosti

posjeti webstranicu

www.kinder-physio-bb.de

Filozofija prakse u digitalnom prostoru

Praksa novom web stranicom želi prenijeti korisnicima svoju filozofiju rada, dočarati barem dio radne atmosfere i vrijednosti kojima se vode u radu s malim pacijentima. Web stranica treba prezentirati područje rada i terapije koje praksa nudi i dizajnom pokazati atmosferu i toplinu s kojom rade s djecom. Cilj je razviti modernu, veselu, informativnu i vizualno privlačnu web stranicu koja bi im omogućila vjerno dočaravanje cjelokupne filozofije prakse u digitalnom prostoru.

Prenošenje emocija korisnicima

Kada se radi o web dizajnu stranice odlučili smo prikazati jedinstvenost njihovog načina na koji pristupaju svojem poslu. Koristili smo veselu paletu boja i elemente njihovog brendinga koji prikazuju emocije, razigranost, kretanje, podršku terapeuta kako bismo postigli kompletan prikaz emocija i prenijeli ih korisnicima. Kreirali smo modernu, istovremeno veselu i tečnu web stranicu koja prikazuje odlike prakse - jednostavna, razigrana, otvorena, pristupačna i istovremeno ozbiljna, stručna i puna ljudske topline. Web stranica dočarava atmosferu koja dočekuje djecu.

Prilagođeni moduli za maksimalnu korist

Osim dizajnerskog izazova, web smo radili od prilagođenih modula da bi maksimalno koristio potrebama i ciljevima prakse. Programirali smo web koji može pratiti potrebe i razvoj prakse tako da je omogućeno jednostavno dodavanje novih usluga, terapija, stranica, važnih podataka itd. Jedna od važnijih prilagođenih značajki koja je bitna praksi je tjedni kalendar u kojem praksa upisuje dan i vrijeme održavanje pojedinih treninga kako bi svoje korisnike uvijek na vrijeme informirali o terminima i eventualnim promjenama. Prilagođene funkcionalnosti im osiguravaju kvalitetniji kontakt i odnos sa klijentima, što im je iznimno bitno.

KONTAKT
click