hr en de
radovi - Solidian i Kelteks

Povezivanje tvrtki s klijentima i korisnicima dizajniranjem interaktivnih web stranica

PROJEKT

Inovativnost na djelu

solidian je vodeća tvrtka kada je riječ o pružanju rješenja za građevinsku strukturu. Tvrtka je predana pružanju korisničke usluge, tehničke podrške i vodeća je u pružanju globalnih inovativnih rješenja od vlakana.
kelteks je specijalist za tehnički i funkcionalni razvoj i proizvodnju tekstilnih armatura s više od 30 godina iskustva u industriji kompozita. Njihovo područje je velika proizvodnja vlakana korištenjem najsuvremenije tehnologije. Uz inovativno djelovanje, suvremene tehnologije i razmišljanje o stvaranju boljih i novih rješenja, ove tvrtke svojim klijentima nude rješenja za budućnost.

Rad

Web stranica

Usluge

UX dizajn
Izrada prototipa
Izrada animacije
Razvoj web stranice

Digitalni oblik inovativnih rješenja

Svoju predanost razvoju, inovacijama, napretku i kvaliteti odlučili su prenijeti u digitalni oblik i poboljšati svoju online prisutnost. Žele se približiti korisnicima i klijentima privlačnim korisničkim iskustvom i izdvojiti se od konkurencije. Zadovoljstvo nam je surađivati s klijentima koji traže inovativnost i poboljšanje u stvaranju i razvoju njihovih novih web stranica, dizajniranju iznimnih iskustava za njihove klijente i korisnike i isticanju njihovih brendova na tržištu.

Približavanje klijentima i isticanje na tržištu

Cilj redizajna web stranice je razviti dinamičan i lijep web koji će privlačiti i angažirati korisnike i klijente iznimnim korisničkim iskustvom. Web stranica treba omogućiti tvrtkama lakšu i bolju prezentaciju svojih usluga, proizvoda, kulture i načina poslovanja i pokazati vrijednosti njihovih brendova. Također, cilj je ojačati poziciju na tržištu u odnosu na konkurenciju te im omogućiti da prošire tržište i steknu nove potencijalne kupce i partnere.


Prilagođavanje weba potrebama tvrtki

Stvorili smo modernu web stranicu koja vodi korisnike do bitnih informacija i poruka brendova, kroz dinamičan i animirani prikaz vizuala i grafika približava ponudu i usluge korisnicima.

Tvrtke neprestano šire svoje poslovanje i ponudu za svoje klijente pa je cijeli web u potpunosti posebno prilagođen njihovim potrebama i poslovnim procesima. Implementirali smo i prilagodili sve module kako bi tvrtke jednostavno mogle dodavati nove stranice, unositi nove proizvode, usluge, sadržaje i proširivati web prema vlastitim potrebama.

Web stranica je optimizirana za brzinu učitavanja kako bi pružila što bolje korisničko iskustvo. Na ovaj način izrade web stranice omogućili smo da web postane sredstvo komunikacije i prezentacije ovih brendova, da raste s tvrtkama i prilagođava se njihovim potrebama i bude koristan alat u jačanju vrijednosti i pozicije njihovih brendova na tržištu.

FAÇADE

Various façades can be realized with solidian reinforcements.

EARTHQUAKE

We are delivering complete non-corrosive systems for anti-seismic reinforcements.

CIVIL ENGINEERING

Various applications in civil engineering benefit from solidian reinforcements.

STRUCTURAL ENGINEERING

solidian reinforcements can be used in a wide variety of infrastructure constructions.

RESTORATION

solidian products provide valuable services in the field of restoration.

WATERPROOFING

Solutions as part of a proven composite waterproofing system in conjunction with tiles.

CHANNEL RESTORATION

Economic and durable reparation of all types of sewers with solidian products.

MARINE CONSTRUCTION

solidian reinforcement is the new solution for harsh environments.

PRECAST

solidian reinforcements can be processed in many ways in precast elements.

DIY

solidian products are also suitable for all enthusiastic hobby craftsmen in various applications.

KONTAKT
click