hr en de
radovi - Tishler Co.

Dizajn prirode na webu

PROJEKT

Proizvod sa svrhom

Tishler co. je brand nastao sasvim slučajno, od nekoliko trenutaka slobodnog vremena tu i tamo i nastavlja se kao posve ozbiljan hobi. Tishler proizvodi izrađeni su od domaćih vrsta drva - bukve, hrasta, jele, oraha. To su komadi drveta pažljivo oblikovani i promišljeno pretvoreni u proizvode koji ukrašavaju prostor i imaju svrhu. Tishler daske možete koristi kao dekoracije koje unose šarm i toplinu u svakodnevne prostore, ali i kao svakodnevnu pomoć u pripremi i posluživanju hrane.

Rad

Web stranica
Vizualni identitet
Foto produkcija

Usluge

Strategija
UI / UX dizajn
Izrada prototipa
Izrada animacije
Razvoj web stranice
Vizualni identitet
Logo dizajn
Dizajn ambalaže
Print dizajn
Fotografija

posjeti webstranicu

tishler.com.hr

Drvo kao inspiracija

Ljepota i toplina drveta bili su naša inspiracija u izradi brandinga za Tishler. Cilj je naglasiti drvo kao materijal oko kojeg se vrti cijela priča ovog branda. Odlučili smo koristiti god sa stvarnog komada drveta kao element prepoznatljivosti Tishler-a. Ručno smo precrtali god, ostavili sve nesavršenosti koje su upravo savršene i uklopili ga u priču. Nadovezali smo serif font za logotip koji naglašava stil branda i kvalitetu obrade drveta kojoj teže. Cjelokupni dojam je elegancija i kvaliteta.

Tishler Co.
Tishler Co.
Tishler Co.

Nastavak priče na webu

Priču temeljenu na iznimnoj obradi drveta, dizajnu i izradi proizvoda koji istovremeno pruža opipljiv doživljaj estetike i kvalitete prenijeli smo i na web stranicu. Web stranicu smo osmislili i razvili u modernom i elegantnom dizajnu koji je nastavak dizajna proizvoda. Jednostavnost web stranice omogućila je da se naglasak stavi na proizvod, uz god drveta, toplu paletu boja, priča o proizvodu nastavlja se u digitalnom prostoru. Dizajn prirode prenijeli smo na web.

Korisničko iskustvo susreće funkcionalnost

Razvoj web stranice trebao je ispuniti dva važna aspekta: omogućiti intuitivno korisničko iskustvo i kvalitetan prikaz proizvoda te biti prilagođen potrebama branda. Dizajn web stranice stvorili smo tako da u prvi plan stavlja proizvode i informacije, da upravlja korisnika do važnih i potrebnih informacija i da se korisnik jednostavno snalazi na webu.

Razvili smo web stranicu s potpuno prilagođenim modulima i CMS -om koji omogućuju da stranica raste s potrebama branda. Dakle, dodavanje novih stranica, informacija i proizvoda moguće je u nekoliko klikova. Predviđeno je i da se stranica može lako nadograditi u web shop iz trenutnog kataloga proizvoda. Promišljeni dizajn i prilagođene funkcionalnosti temelj su za stvaranje kvalitetnog korisničkog iskustva i za brand i za krajnje korisnike.

Odlične fotografije

Izuzetne fotografije imaju moć privući korisnike, istaknuti proizvod i inspirirati potencijalne kupce. Kvalitetna fotografija uistinu govori više o proizvodu od bilo kojeg opisa, čini ga poželjnim u trenutku i ističe brend u odnosu na konkurenciju.

Stručnost, vješto oko i kreativnost u izradi fotografija za Tishler rezultirali su sadržajem koji govori kupcu. Lifestyle fotografije prikazuju proizvod na inspirativan način pružajući informacije i ideje istovremeno.

Tishler Co.
KONTAKT
click