hr en de
radovi - Veek IT - CONSULTING

Digitalno predstavljanje digitalne sigurnosti

PROJEKT

Individualan pristup

Veek IT - CONSULTING je konzultant za IT, osobito za Linux i softver otvorenog koda u Stuttgartu. Alexander je stručnjak u području IT sigurnosti, oporavku podataka i zaštite IT rješenja i odličan suradnik. Kompetentan je partner za pitanja sigurnosti u digitalnom svijetu koji znanje temelji na iskustvu a suradnju na konceptu prilagođenom klijentu i individualnim potrebama projekta.

Rad

Web stranica

Usluge

Strategija
UI / UX dizajn
Izrada prototipa
Razvoj web stranice

posjeti webstranicu

www.veek.it

U korak s tehnologijama

Kao stručnjak koji razumije postignuća digitalnog svijeta Alexander je uvidio nedostatke svoje postojeće web stranice te se s ciljem oslobađanja okvira koje mu je zadavala odlučio na kompletan redizajn weba. Htio je bolje prezentirati svoje usluge i sposobnosti te poslovne mogućnosti koje nudi svojim partnerima i klijentima. Približiti im i detaljnije opisati raznolikost područja djelovanja i širinu usluga koje nudi. Upoznati svoje klijente i korisnike sa svim zamkama u digitalnom svijetu po pitanju digitalne sigurnosti projekata.

Jednostavnost kao vodilja

Za umjetnički smjer nove web stranice nit vodilja je bila jednostavnost. Jednostavnost u dizajnu web stranice koja će omogućiti transparentnost informacija, laku dostupnost i preglednost sadržaja te istovremeno naglasiti sadržaj kojeg se želi približiti korisnicima. To smo postigli prozračnim izgledom stranice, zanimljivim modernim formama vizuala i grafičkih elemenata u odgovarajućoj nenametljivoj paleti boja. Stranica je čistog dizajna, pregledna i moderna. Dizajn pruža preglednost sadržaja.

Web koji ispunjava očekivanja

Izuzev klasične jednostavnosti web je morao odgovoriti i na sve zahtjeve današnjeg tržišta kao i na očekivanja klijenta. Izrađen prema najnovijim standardima stvoren je da bude fleksibilan i potpuno prilagođen ciljevima klijenta. Omogućili smo da se jednostavno dodaju nove stranice i željeni sadržaji kako bi klijent uvijek mogao nadopuniti i proširiti postojeći sadržaj i sam web. Današnje tehnologije se iznimno brzo razvijaju i mijenjaju, time se razvijaju i suvremene sigurnosti koje su osnova klijentova poslovanja. Web je u potpunosti prilagođen i odgovara potrebama klijenta da se razvija u skladu razvoja njegovih usluga i novosti koje želi pravovremeno pružiti svojim korisnicima.

KONTAKT
click