boutique
digitalna
agencija

Web dizajn.
Kreiranje rješenja.
Stvaranje iskustava.

O NAMA

stvaramo privlačna digitalna iskustva koja pomiču poslovanja naprijed
.

Mi smo boutique digitalna agencija za web dizajn s fokusom na kreiranje pamtljivog, privlačnog i intuitivnog digitalnog iskustva za ljude. Sve što radimo, radimo s pažnjom i trudom stvarajući vrijednost našim klijentima i njihovim klijentima. Ljudima.

Kroz individualan i kreativan pristup kreiramo digitalna rješenja i projekte koji povezuju ljude i brendove, projekte koji vas pomiču naprijed, rješavaju vam problem i pričaju isključivo o vama. To ostvarujemo dizajnom i razvojem prilagođenih web stranica i aplikacija koje su skrojene po mjeri isključivo za vaše potrebe, nisu univerzalno rješenje za sve.

IZABRANI RADOVI
SVI RADOVI
(7)
portfolio
USLUGE

dizajniramo i razvijamo prilagođene web stranice i aplikacije

Kroz brendiranje, web dizajn i razvoj stvaramo sjajna korisnička iskustva i prilagođena digitalna rješenja, a marketinškim alatima pomičemo brendove naprijed.

naša stručnost

Strategija

Stvaramo intuitivna korisnička sučelja koja donose privlačna korisnička iskustva. Web dizajn koji angažira korisnika, donosi odgovore na postavljene ciljeve i ispunjava svrhu.

UI / UX dizajn

Programiramo lijepe i interaktivne web stranice i web aplikacije. Pronalazimo najbolja rješenja za sve poslovne zahtjeve, gradimo ih i povezujemo u proizvod koji odgovara na specifične zahtjeve klijenta.

Razvoj proizvoda

Programiramo lijepe i interaktivne web stranice, web aplikacije, e-trgovine.

NAŠI KLIJENTI O NAMA

“Great website creators! They made our website and we are very happy. Professional communication and good teamwork and cooperation with us. I can recommend 100%!”

Lars Breuer Generalni direktor Kelteks d.o.o.

01 / 04

“Odlična agencija ukoliko trebate predivnu i funkcionalnu stranicu! Strpljivi ljudi s puno znanja i kompetencijas kojima je lako i pravo zadovoljstvo raditi. Radili su na našoj web stranici koja je bila veliki projekt i pokazali su da da se odlično nose s rješavanjem problema i ispunjavanju rokova. Svaka pohvala i definitivno nastavljamo suradnju u budućnosti.”

Igor B. Head of Marketing Kelteks i Solidian

02 / 04

“very good webdesign work, fast and exclusive. nice contact. thank you!”

Alexander Veek Veek IT Consulting

03 / 04

“Sve pohvale! Iznimno ažuran, kompetentan i srdačan tim. Jako smo zadovoljni i radujemo se daljnoj suradnji”

Adrijana M. Direktor Pixeltale

04 / 04

Designing web. Bringing solutions. Creating experiences.
KONTAKT
NA VRH